MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do przygotowania kremu potrzebujesz ok. 500 g (1 puszka)...
fot. Katarzyna Puczyńska

Bezkonkurencyjny krem kajmakowy. Jest tak pyszny, że można go wyjadać łyżkami. Poznaj przepis na najlepszy krem do tortów, ciast i deserów

Krem kajmakowy. Krok 1

Do przygotowania kremu potrzebujesz ok. 500 g (1 puszka) gotowej masy kajmakowej lub krówkowej. Możesz także zrobić ją samodzielnie, gotując w wodzie przez półtorej godziny puszkę mleka skondensowanego słodzonego.

Zobacz również

Po ataku na policjantkę w Jędrzejowie: jest zarzut usiłowania zabójstwa

Po ataku na policjantkę w Jędrzejowie: jest zarzut usiłowania zabójstwa

Nabożeństwa majowe w Zacharzynie przy krzyżu

Nabożeństwa majowe w Zacharzynie przy krzyżu

Polecamy

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

Jest zdrowszy niż oliwa z oliwek. Na serce, jelita i nerki. Wystarczy 1 łyżeczka

Nowy wójt gminy Wielgomłyny z niższą pensją. „Sam to proponowałem”

Nowy wójt gminy Wielgomłyny z niższą pensją. „Sam to proponowałem”

Pijany kierowca nie wiedział, że jedzie za nim zastępca komendanta policji

Pijany kierowca nie wiedział, że jedzie za nim zastępca komendanta policji