MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem kulinarnym, podróżnikiem i fotografem. W mediach społecznościowych znany jest jako Krakowski Makaroniarz, z racji swojej pasji do kuchni włoskiej. Dwukrotnie zdobył Nagrodę Magella i siedem razy otrzymał prestiżowy tytuł World Gourmand Cookbook Award za najlepsze książki kulinarne.

Zobacz również

Zderzenie tramwaju z samochodem na skrzyżowaniu ul. Akademickiej i Jasinieckiej

Zderzenie tramwaju z samochodem na skrzyżowaniu ul. Akademickiej i Jasinieckiej

Youtuber Budda przekazał quada strażakom z OSP Pszczyna. ZDJĘCIA

Youtuber Budda przekazał quada strażakom z OSP Pszczyna. ZDJĘCIA

Polecamy

Uczeń Zespołu Szkół Elektryczno-Elektronicznych w Radomsku z literackim brązem

Uczeń Zespołu Szkół Elektryczno-Elektronicznych w Radomsku z literackim brązem

Jak spalić więcej kalorii? Ważny jest sposób chodzenia. Robisz tak?

Jak spalić więcej kalorii? Ważny jest sposób chodzenia. Robisz tak?

Duże ułatwienie na maturze. Kolejne zmiany w edukacji

Duże ułatwienie na maturze. Kolejne zmiany w edukacji